Dom > Novosti > Sadržaj
Lim pečaćenje industrije tri uska grla izrade analize
Apr 29, 2016

Na poklon, u Kini alatnih mašina, alata, lim pečaćenje i ostali oficiri za industriju za proizvodnju vrednost najvećih, u svetu je rekao da Kina je sada postao opremu proizvodnje energije na svetu. Promovisanje kineskog smeni iz za proizvodnju nacija-nacija, "Dvanaest i pet" ključni zadaci u periodu od kineskog smeni iz za proizvodnju nacija da nacija, i razuman korekciju od industrijskih struktura i promena će biti u industriji opreme za postizanje Naučni razvoj je glavni prioritet.

Glavna ideja razvija kvalitetne opreme prerađivačke industrije u Kini za industrijsku transformaciju i modernizaciju potražnju i razvoj novih industrija od strateškog značaja, fokusirajući se na razvoj inteligentne proizvodnje, zelena proizvodnja i usluge proizvodnje, koji je postao najveći zadatak za opremu prerađivačke industrije.

Za deset godina, kao Kina je postala svetski centar proizvodnje i potrošača, udaraju jedna od proizvodne industrije i drugim industrijama napravio do sada nezabeleženi događaj. Jasno je da je u nacionalnom pres industriji u ovom trenutku, ima ih oko 40 000 preduzeća za proizvodnju, 2 miliona u Kini, sa godišnjom proizvodnjom od 28 miliona tona pečaćenje segmenti, iznosio je ukupnu prodaju za 400 milijardi juana, godine 3 mm tanke čelične limove više od 40 miliona tona, kupi pečaćenje kalup trošak 40 milijardi juana, novo pečaćenje opreme ocenite 20 milijardi juana. Nam lima i izradu industrija 30 000 preduzeća, 1.8 miliona radnika, iznosio je oko 42 miliona tona godišnje proizvodnje od lima delova, prodaje 500 milijardi juana. Ali sa Sjedinjenim Državama, i Japan je vršnjacima, pečaćenje i lima industrije u Kini u ovom trenutku, postoje neki problemi, rezimirati u tri tačke:

1, sirovine i Srodne tehnologije

Rezultat je spona, Lance, opruge, ležajevi, kalupe i druge proizvode koji koriste lošeg kvaliteta domaćih čelika, manji broj sorti različite specifikacije, direktno utiče na kvalitet lim pečaćenje proizvode. Mašinske komponente opšte misa, masovnu proizvodnju, postoje brojne sorata, obradu za visoku preciznost proizvoda, visoke zahteve na proizvodne tehnologije i opreme, i investicija. Strane kompanije s visoka efikasnost i visoku preciznost mašina, linija za proizvodnju ili fleksibilne linije, izuzetno efikasnim automatizovani proizvodnje. Ali neke delove naše zemlje u okviru finansijskih mogućnosti, mala investicija, Enterprise sposobnost da obnovim je jadna, manje napredna oprema ne podržavaju, utiče na nivo kvaliteta proizvoda.

2, nizak nivo specijalizacije, nerazumno, ekonomski siromašne

Metal pečaćenje segmenti u odnosu na domaćini, kompanije potrebne da se uspostavi osnovni kapital i tehnologija u relativno male, zemlja iskusio nekoliko perioda veliki ekonomskog razvoja, grupa privatnim kompanijama Raširile su se razviti, ali krajnji na tržište potražnje, u malim grupama, skali ekonomije. Većina za udaranje preduzeće za preradu samog velika ili mala, niska nivoa specijalizacija, visokim nivoom opreme, kvaliteta nestabilnosti, nisko ekonomsku korist. Majore tri motorne industrije kičma preduzeća u Kini sa godišnja proizvodnja mikro-motor je manji od 50% na ukupnu stranoj kompaniji. Protekle dve godine, lokalno napravio hiljade pečaćenje biljku u Kini, ali je godišnja proizvodnja više od 300 000 komada za nekoliko, uglavnom za poljoprivredne mašine za podršku proizvoda. Nemačka Rexroth proizvode sve vrste pečaćenje proizvodi 1.3 miliona, Japan nafte razvoj (soj) je godišnja proizvodnja više od 600 000. Industrijski kalup preduzeća u razvijenije zemlje po glavi stanovnika izlaz od oko 150 000 ~ 20 dolara, samo 40 000 ~ 5 miliona juana u Kini. Zainteresovane strane ukazao je poslednjih godina, sa raznovrsnom oblika vlasništva i sprovode zajedničke politike razvoja, hardver industrija prolazi kroz proces intenzivnog razvoja po љirenje postepeno podešavanje.

3, nedostatak kapitalnih investicija, istraživanje i razvoj su slabe

Lim pečaćenje segmenata obrade industrije u kasnim 1970-og veka i početkom 80, ranije uveden broj stranih napredne tehnologije, ali na probavu i apsorpciju nedostatak adekvatne softverskih i hardverskih investicija. Prema iskustva u inostranstvu, uvođenje i probavu i apsorpciju neophodnih kapitala odnos 1:7, a u ovo kasno, sporije tempa probave i apsorpcije. Tržišne konkurencije i tehnoloških snaga. Ovo prilaže u inostranstvu, imaju veće investicije, okupira komandni tačka u tehnologiji. Glavna sredstva za istraživanje i razvoj kompanije su na broju do prodaje 4% ~ 5%, fokus područja od 10%. Iako mnogi koledžima i univerzitetima, bavi se istraživanjima rade u Kini na poklon mnoge istraživačke radove, naučna istraživanja, patenata je veoma visok nivo, ali stvarni proizvodnju u kombinaciji sa cvrsto, usporiti u komercijalnih proizvoda.

Kontrolisati nesigurnih stanja opreme na potrebu jačanja dnevnih inspekcija opreme (uključujući i njene sigurnosnih uređaja provera) za otkrivanje svih vrsta rizika i poboljšanje, i da se osigura ta sigurnost uređaja ispravno. Sektor za razvoj svakog uređaja da pravovremeno razvoj, zamena uređaji za veću sigurnost.

Relevantni stručnjaci, rekao je osnovna proizvodna oprema je od suštinskog značaja u proizvodnji, lim pečaćenje metalno prerađivačkoj industriji za postizanje skale, masovne i pojedinačne proizvodnje, treba joj relevantne preduzeća za napredovanjem i upotreba napredne proizvodne tehnologije.