Dom > Novosti > Sadržaj
Preciznost bolnice malo da popravim rezervnih delova za plastične injekcije kalupe
Jun 04, 2016

Osnovni podaci

Model NO.:5569Zaštitni znak: Gemte
Specifikacija: SGSPoreklo: Shenzhen, Kina
HS kod: 8480410090

Tehničke karakteristike
Rezervnih delova plastike Brizganju
1. puno dizajna
2. cena fabrika
3. Clientand #39; s dizajn dostupan

Opis proizvoda:
Sve vrste rezervnih delova plastike Brizganju sa bilo koji materijal
1. Veličina: Prema crtežu.
2. svi mozemo
3. pakovanje: Standardni izvoz karton sa palletized ili kao Vaš zahtjev
4. tretman: kao klijenti potrebne
5. površina: raznoliko kao što je slika visoke odbio poznati, prskanje, anodizing, EDM andamp; Visoko za nokte, Chromic/nikl platinaste, hrom, pištolj-karoseriju има, proziran ili Translucent, Četkica, gumeni slikati, љmirglanja i sl.
6. trgovinske uslove: FOB Љangaj i ovo će biti zgodno za vas da biste uvezli iz nas.
7. plaćanja: T/T, Western Union,
8. uzorak vremena ciklusa: u roku od 7 dana.
9. isporuka vremena: 7-radnim danom na osnovu su dobre
10. uzorak naloga prihvatljivo.

Profil kompanije:

Naša kompanija je osnovana 1998 godine, integrisanje Randamp; D i prodaju. Zahvata površinu od 6, 000sqm. Sa iskustvom obilni i marljivi i marljivi osobljem, Uhvatit ćemo razne uslove iz različitih vrsta kupaca. Trudimo se najbolje da vam služe i nade postati jedan od vaših prijatelja i poslovnih partnera.

Usluga: Naša kompanija ima jedan tim iskusnih inženjera tehničke smo i možete dizajnirati kalupi i maљinske oprema nalazimo najbolja rešenja za vaš projekat. Članove našeg tima možete učiniti sve kontrole kvaliteta plana za svaku isporuku. I mi imamo kupca za servis osoblje sa engleskog govornih sposobnosti da prevedem customersand #39; potrebe da kineske inženjera.

Tim: Naš tim je pun mladalaиkog gneva, Set, inženjering odeljenje dizajn odeljenje, odeljenje za nabavke, sektor prodaje, ministarstvo finansija i velikog obima proizvodnje radionica. Naš slogan je andquot; kvalitet je prvi, kupac prvi put! andquot;

Partner: Sa 13 godina razvoja, Gemte kompanija je uložila u nekoliko tvornica da bi pomogla svojim preduzećima za smanjenje troškova proizvodnje i učiniti tvoj cenjeni kompanije konkurentnijim. Smo toplo dobrodošlicu novim raspituje iz preduzeća širom sveta. Naši proizvodi su izvezeni u više od 20 zemalja i regiona, kao što su Japan, USA, Kanada, Nemačka, EU, i jugoistočnoj Aziji. Gemte obećava da citiram veoma povoljnoj ceni i najbolja usluga u roku od 24 sata od dobijanja tvoja istraga.

Opis proizvoda