Dom > Novosti > Sadržaj
Plastične ubrzano prototipske tehnologije: Low Cost visoku preciznost i dobrog kvaliteta
Apr 29, 2016

"Kineske plastike mašineriju mrežna tehnologija" u poslednjih nekoliko decenija ranije, tamo je nema aparat bolnice malo da popravim puta, svi proizvodi su izradjene na ruku, zahtevni, i kalup rasprostranjeni ovih dana, za proizvodnju proizvoda dug kao prvo pravio kalup, drugi mogu brzo završiti u velikim količinama.

Brza prototipske proizvodnji tehnologije za skoro 20 godina od veliki napredak, ali samo neki praktični deo je pravio sposobnost da su pravi da njihove snage. Stoga, istraživanja naglasak brzom prototipske tehnologije tehnologijom i opremom za istraživanje i razvoj, puni metalni kalup napravljen Xiao 12. u poređenju sa tradicionalnim kalup proizvodnji tehnologije, brz alata na osnovu ubrzano prototipske proizvodnje proizvodni ciklus i troškovi proizvodnje su znatno manji, posebno za male serije probne proizvodnje prednosti i vitalnost. LOM prototip brzog prototipske tehnologija, u kombinaciji sa silikonskim gumenim i precizne tehnologije kasting transformacije, na osnovu razvoja tehnologije brze proizvodnje na bazi cinka legura plastični kalup i primenjujući tehnologija proizvodnje auto abažurom kalup.

Cink osnovni legura plastični kalup proizvodnja rutu od Plastični proizvodi kompjuterski 3D dizajn od legura cinka-bitne umre procesa proizvodnje.

Prototipovi i prototip silikonske gumene noge kalup za razvoj Plastični proizvodi u Huazhong univerziteta nauke i HRP-3 tanak materijal kaširane proizvodnje (LOM) na brzom prototipske proizvodnje mašina. Prvo, koristite Pro-E lek 3D dizajn ili softverskih proizvoda, a zatim isečak duž visina generisane hijerarhijskih diskretni nivoa informacije, unesite u masini ubrzano prototipske. Masine za LOM prema omeđena rezanja papir premazan vruće otapanje lepka, žestoke rolera. nalepite sloj po sloj, napokon uklanjanja otpada i papira prototip proizvoda nakon što su obrađena. U poređenju sa drugim brzim prototipske metode, LOM prototip formiranje brzina, niske cene, visokom dimenzionalnom tačnošću i površinski kvalitet nakon tretmana.

Zaključak: LOM prototip u kombinaciji sa brzom preciznost kasting tehnologiju plastični kalup prave tehnologije, su idealni za brzu proizvodnju probnog Maloserijska proizvodnja i uzorak segmenata, može se upotrebiti zamijeniti pojedinačne oštećenih delova proizvoda, kao što su hlad pre nego što automobil pravi ovaj članak susret u autoindustriji popravka sektor treba, čuvanja vremena i resursa. Ali ova tehnologija pogodna je za preciznost formiranje umiru za dobro delova plastike, treba da se kombinuje sa drugim metodama, kao što je mašinska obrada proizvodnju.

Tržišna potražnja za proizvode, proizvedene u budućnosti će biti brz, Raznovrsna, malim količinama razvoj trendova, zasnovan na brzom prototipske tehnologija, u kombinaciji sa brzom proizvodne tehnologije plastični kalup osnovni legura cinka će imati ogroman potencijal, ima široku tržište izglede.