Dom > Novosti > Sadržaj
NPE2015: Barijeru pakovanje za tehnologiju Leapis izveštaji
Apr 29, 2016

Industriji plastike "Sveti Gral": jasno ukupan paket će zameniti Brizganju metalne ambalaže, na primer, od preko 1 milijarde limenki po godine tržište je.

Na 2015NPE reviji, videćete da dolazi u naše živote.

Plastika moze da napravi bolje

Milacron (Kabina broj: W2703) izložilo je Klear hrane konzervi, pomaže da se poštuje hranu u obliku lonca.

"Iznenađenje je da ambalažu ne utiče na Glos hranu", rekao je Milacron za ubrizgavanje za ukupni lasaierbeineite, direktor prodaje i marketinga.

Pre 10 meseci, Nemačka Interpack izložbi, Milacron Klear ima emisiju uzorke i na NPE, biće održan prvi Milacron Klear sajmova. Benet je rekla: "o Klear, smo izloženi kompletnom linijom za proizvodnju, sada kompanija u uspostavljanju barijera unutar kontejnera prikaza.

Ovaj red 280 tona, pogledaj ga sila ubrizgavanja kalupovanje mašine, 4-šupljine kalup proizvodi Klear može da pokrene ciklus manje od 8 sekundi. Hladno radeći umre StackTeck sistemi ograničen. Kompanija srednje-grupa i Masters je proizvođač seksi trkačica i DME kalup i komponenta dobavljača.

Urednika zaključka "plastika pakovanje umesto tradicionalne ambalaže industrija je vruća tema u 2015 godine godine u novo umesto tradicionalnog proces sudaraju će se suočiti tvrd? u ovom NPE2015 emisiju će biti objavljena, jedan po jedan. Proizvođača smole, mašine, hemikalije, aditiva, kalup, kalup i dizajn softvera, prilagođeno oblikovanje mogućnostima u oblastima kao što je dobavljač će se sastati u Orlando Orange okruga kongresnom centru na 23 marta, očekuje se da ukupno oko 2000, 40% u odnosu na teritoriju Sjedinjenih Država. Na NPE2015, saznaćete o novih tehnologija u industriji, kao i mogućnosti za komunikaciju sa kompanijama i eksperti u različitim poljima.