Dom > Novosti > Sadržaj
Metalnih delova 3D štampanja: 4.0 industrijske inovacije pokret
Apr 29, 2016

Pregled: 3D štampanja je preraslo novu tehnologiju razvio se postepeno u konvencionalnih tehnologija, mnoge kompanije da prepoznati i prihvatiti da ova tehnologija donosi trošak i proizvodne efikasnosti. Industrija prognoze do 2017, globalnom tržištu za 3D štampu doneće ogroman rast u isporuka i prodaja, složenoj godišnjoj stopi rasta biće 59% i 29% odnosno.

OFweek laser neto vesti: poslednjih godina, 3D industriji štampanja niču rapidno rastao, ovaj eksplozivni rast trendove zbog pažnju širom sveta i promociju. U međuvremenu, sa razvojem laseri, kompjuter i mašinstvo tehnologija CAD/CAM, metalni delovi laserski aditiv proizvodnje tehnologija u laserskoj tehnologiji obloge i brzom prototipske tehnologije se pojavio, brzo je postalo 3D štampanja u polju jedan od najnaprednijih tehnologija proizvodnje za budućnost. Industrijski eksperti misle da da, metalni delovi industrijske 4.0 3D štampanja tehnologija će, kako se očekuje, donese o reformskom pokretu.

3D štampanja PK tradicionalne slobode dizajn ivice

Pod pritiskom kapitala i tehnologija, 3D štampanja nove aplikacije pojave, nije preterano reći, 3D štampanja je novu tehnologiju razvio se postepeno u konvencionalnih tehnologija, mnoge kompanije da prepoznati i prihvatiti da ova tehnologija donosi trošak i proizvodne efikasnosti. Industrija prognoze do 2017, globalnom tržištu za 3D štampu doneće ogroman rast u isporuka i prodaja, složenoj godišnjoj stopi rasta biće 59% i 29% odnosno.

Paralelno sa brzim tržišta razvoj, 3D štampanja tehnologija više duboko menja tradicionalnim proizvodnim industriji. Tradicionalni dizajn zbog mehanički delovi su ograničeni na proizvodne procese, kao što su puni glodanje, maštanje, brušenje, zavarivanje i kasting za postizanje slobode dizajna. Sa povećanim materijal u proizvodnji tehnologije (3D print) razvoja, posebno direktno proizvodnja metalnih delova povećane materijala u proizvodnji tehnologije u preciznost i pouzdanost, aspekte napredak, preciznost formiranje tehnologije možete složene metalne komponente rešenja teško obrade i ciklus dug i trošak visoku tehnologiju problem, možete obradu tradicionalnim proizvodnim metoda mogu Obrada složenih metalni delovi, postigao ima integraciju materijal-struktura-funkcija dizajna i proizvodnje. Razvoj 3D štampanja tehnologija, neminovno dovodi do promene u dizajnu CAD modela omogućavaju da besplatan dizajn i funkcija dizajn mašinskih delova.