Dom > Novosti > Sadržaj
Analiza smjera za pečaćenje lim industrije u Kini
Apr 29, 2016

"U Kini alata poslovne" pregled: lim industrije kao važna industrija u industriji za obradu metala, je temelj mehaničke proizvodne industrije, koji odražava na nivou razvoja konkurentnosti zemlje u proizvodnji tehnologije. Lim industrije i svoje proizvode u autoindustriji, elektronike, telekomunikacija, medicinska oprema, mašine, brodogradnja, avijaciju i druge oblasti, koristeći široku. Lim industrije u brz razvoj u isto vreme, i dalje postoje neke mane nekog preduzeća.

Prvo, pečatirane lim razvoja industrije u našoj zemlji od šest smerova

Kao lim proizvodnje centara u svetu, Kina volju dodatno napredak firme sa kineskog procesa integracije u globalnom ekonomskom okruženju i ekonomska moć raste brzo, Kina je postala najdinamičnije ekonomskih regiona u svetu. Unapređivanje ekonomskih objekata u Kini, industrija je razvila zreliji i relativno nizak rada košta, je postao globalni komparativnu prednost lim proizvodnje centra, lim proizvodnje izvozu razvoj funkcije.

Centriranje status jačanje prvi nastup u u poslednjih nekoliko godina hardverskih proizvoda od pune rast izvoza: glavni zlatni lim proizvodi rasta izvoza su iznad proizvodnje rasta, više iznad domaćem tržištu prodaje rasta; glavni zlatni lim proizvodi punu cvjetanja, ne samo električni alat, i ručni alat, i izgradnju hardverskih proizvoda ove tradicionalne izvoza velikog povećanja klase proizvoda je visoka, a yiqian izvoz deo je malo verovatno da će električni proizvodi kuhinje i kupatila proizvoda 2004 godine rast izvoza takođe je očigledno. Na ogromnom tržištu i centra gravitacije da privuče dodatno transfer centar proizvodnje lim multinacionalnih kompanija u Kini.

Inter potvrđeni saradnja će znatno ojačati

U okruženju globalne konkurentnosti, kako bi se nabavite povoljnu konkurentni položaj i poboljšati svoju konkurentnost, industrijski kapital je bila druga tema industrije. 2004 supor, Vantage je navela, hbl je takođe naveo napore, tržišta Van Hoa kapitala operacije ne bi ostao sa meiya restrukturiranje nisu uspeli da zaustave u Guangdong. Iz perspektive kapital, širenje Trenutna glavna karakteristika je glavni grad intenzivirala. Sa stanovišta konkurencije, povećao se u saradnji sa resursa dijeljenje među preduzećima.

Polarizacija preduzeća će se dodatno pogorša u

U narednih nekoliko godina će biti period velike brzine oscilacija lim industrije, direktna posledica ovaj šok je u trendu polarizacije u kampu brend kuhinja lim proširen. Zaista sposobni da preživimo na tržištu u narednih godina je očekivani lim kompanija je apsolutno ne toliko sada. Lim industriji ovaj šok će doneti velike mogućnosti, rezultat šok bi bio da se na tržištu racionalnije.

Sve više žestoka bitka između ulazne kanale

Zbog prezasićenosti domaće kuhinje metalnih proizvoda, povećava kvalitet pritisak, kanal je postao jedan od ključnih faktora konkurentne, sve više žestoka bitka za kanal. S jedne strane, proizvođač aparata za kuhinju je ojačao kontrolu nad maloprodajne Terminal, truditi da umanji prodajne cikluse, spasi Trošak prodaje, prodajne kanale, za profesionalni razvoj, enterprise prodaje model može da se prilagodi raznim tržištu pravcu. Sa druge strane, prodaje trend u razvoju velikih kućnih aparata lanac usponu statusa, kontrolu kapaciteta industrije, učestvovali su i uglavnom predvodi proizvođač pre vodeću konkurentnost cena. Veliki trgovaca na malo, sa pokrivenost svoje široke tržišta, podesite razmeru i koštati prednosti u cene proizvoda, plaćanja za dostavu za proizvodnju Enterprise kontrole će biti sve više poboljšane.

Konkurencije na tržištu ka višeg kvaliteta proizvoda, visoka tehnologija sadržaj kao konkurencija napredovala, svih grana industrije lim profitne marže kombinovane, sve više smanjene sobu za cenu. Sve više preduzeća je prepoznao da konkurentnost cena sama ne mogu da grade jezgra konkurentnosti, ne dugoročni razvoj uputi, da istražite nove putanje razvoja. Mnogi hardver kompanije povećanje investicija u tehnologija, razvoj novih proizvoda sa visokom tehnologijom, diferencijacije proizvoda kao i razvoj održivog preduzeća, traže novo tržište zahteva, nove tačke ekonomskog rasta (unesena kao male kućne aparate i druge slične industrije), da biste ostvarili održivog razvoja.