Dom > Novosti > Sadržaj
Производни процес производње пластичних делова
Jun 12, 2017

Постоји пуно пластичних метода, следећа листа од шест главних метода за каљење

1, бризгање, познато и као бризгање.

2, екструзиони калуп је познат и као екструзиони калуп. Је једно од главних калупа термопласта

3, шупље љепљење и дување

4, компресијско обликовање познато и као пресовање. Горња и доња плоча монтирана је између горњег и доњег пресвлака штампе, пластични материјал се директно додаје у шупљину, калуп је затворен, пластика се пуни са шупљином под притиском топлоте, а пластични радни предмет очвршћава Након солидификације.

5, бризгање под притиском познато и као прелазно обликовање. То је такође једна од главних метода за термоизолационе пластике. Пластичне честице убачене у собу за храњење калупа, у грејању, под притиском стаљене пластике кроз собу за храњење калупа на дну система за заливање напуњену шупљином, а потом очврснуто обликовање

6, чврсто фазно калуповање тако да пластично обликовање на температури топљења, очигледан проток у процесу калупа, више од две обраде пластичних лимова, као што су вакуумско обликовање, обликовање у облику компримованог ваздуха и обликовање под притиском, итд., Користи се оригинал За обликовање танкозидних обрадних предмета, прво се користи за производњу дебелог зида радног предмета.

7, друга калупа за калуповање, ливење ливења, ротациони калупи, пено, итд. Производња пластичних делова

8. Екструдирање калупа. Екструзиона калупа се назива и пресовање или екструзија, у екструдеру кроз грејање, притисак и проток материјала на непрекидан начин кроз обликовање у облику уста.

9. Стискање-потискивање. Формирање притиска је једна од метода обликовања термосетирајућих пластичних влакана. За облик делова производње, фиксни, неограничени профил дужине. Процес калупа је непрекидно влакно импрегнационог лепка лепка извлачи се помоћу калупа за грејање, а затим се смола израђује са једносмерним профилом од континуираног армираног профила високе чврстоће преко грејне коморе да би се додатно очвршћава.

10, обично се користи за екструзионе калупе смоле има незасићене полиестер, епоксид и силикон три врсте. Најчешће се користи незасићена полиестерска смола. Производња пластичних делова

Машина за пултовање је обично састављена од уређаја за постављање влакана, корита смоле, предформираног уређаја, уређаја за уста и грејања, уређаја за вучу и опреме за сечење.

11. Бризгање. Ињекционо калуповање (бризгање пластике) је метода за израду термопластичних или термосетирајућих пластичних маса која је равномерно пластифицирана у цеви за грејање, а потискује се клипом или покретним вијком у калупу затворене плоче.