Dom > Novosti > Sadržaj
2016-Kina međunarodni industrija sajam/metaloprerađivačke i CNC alata pokazati
Apr 29, 2016

2016-Kina međunarodni industrija fer

Metaloprerađivačke i CNC mašine alatke za emisiju

Alatnih mašina, lim i obradu cev, kalup i alatke međunarodnih događaja

Vremena: Novembra 2016 1-5-og

Stadion: Nacionalni izložbeni centar (Shanghai)

Kvadratura: 60 000 kvadratnih metara

Sponzor: nacionalni razvoj i reformu komisija ministarstva trgovine, ministarstvo, Ministarstvo za nauku i tehnologiju, kineski akademija nauka, je kineski akademija za inženjering, CCPIT, Shanghai opštinskih narodnu vladu

Organizator: Shanghai istoku najbolje lansheng međunarodnu trgovinu usluge (Holdings) Ltd

Industriji 18 Kina Međunarodni sajam metaloprerađivačke i CNC mašine alatke za emisiju (MWCS) će uzeti održan je u novembru 2016 1-5-og u Nacionalnom centru izložba (Shanghai). Ovaj Expo će premašiti 230,000 kvadratnih metara izložbenom prostoru, posetioci više od 140 000 posetilaca, izložbe, Kina ponovo najveća, izlaže najviši nivo industrija fer.

CNC mašina alatku i metaloprerađivačke pokazati (MWCS) kao jezgro Kini industriji Expo izložbe, izložbenom prostoru od skoro 80 000 kvadratnih metara, više od 600 izlagača. MWCS2016 će biti održani na osnovu njihove karakteristike, fokusirajući se na distribucija metal-mašine alate, metalne formiranje mašine, test i merna oprema, alat i 3D štampanja su pet oblasti, dodatno pažnju na osnovne proizvodnje, dalje jačanje specijalni vrhunski CNC mašinama alatkama i oblasti inteligentna proizvodnja, je insistirao da izlaže kvalitetne opreme CNC napravljeno u Kini da do 2025 godine, za izgradnju platforme vrhunski obradu metala.

Izložba metala-rezanje alatnih mašina

NC mašina i METALURŠKI izložba (MWCS) izložbenom prostoru 80 000 kvadratnih metara, izložba enterprise je očekuje više od 600 kući, pokazati raznih mašina i srodni proizvodi više od hiljade, pokriva ima centar za obradu, i kola, glodanje i dosadan, miliona i brzina obrade, i teške mašine, i električni obradu, i bettega mašina, i metalni 3D otisak, i NC sistem i broj eksplicitne uređaj , i delovi mašina i pratećom opremom, i abrazivni meterijala, i alatku za inventar i test merna oprema, kategorije. Okuplja Yamazaki Mazak, has, Qin chuan, Shenyang, Kunmingu alata, na severu, Francis II, Shanghai, Dalijana guangyang, Wenchuan i mnogih drugih poznatih proizvođača alatnih mašina, kao i iz Nemačke, Italije, Turske, i Japan i i na Tajvanu paviljonu u nacionalnim i regionalnim grupama, kao što je na izložbi.

Domaćin integracije resursa, organizacija mehanizacije motornih vozila i delovi, oprema vrhunske elektronske komunikacije, proizvodnja, alata, vazduhoplovstvo, odbrana, brodogradnja, rail transport, medicinske opreme, više od više od 20 ključnih oblasti profesionalnih kupaca koji su prisustvovali događaju. Izložba je održana u isto vreme "specijalni foruma za vrhunske CNC mašinama alatkama i osnovna proizvodna oprema", "uvećali inovacija Unije kojima se regulišu kineskih automobila proizvodna oprema", "metalna rezanje Forum" i broj profesionalnih aktivnosti, tako da Izlagači i profesionalni posetioci mogu bolje interakciju, prvi put za industrijske informacije, efikasno poboljšati izložba prihod.