Dom > Izložba > Sadržaj
Selektivno laser sintering eterična patente će uskoro isteći: 3D štampanja prah tržištu dostigla 4,1 milijardi
Apr 29, 2016

Pregled: zasnovan na selektivan laser sintering štampe u prahu materijala (SLS) ističe ključne patente, a napredak u tehnologiju, razvoj novog proizvoda, stimulans, globalno tržište za 3D štampanja prah nas 636.9 miliona dolara u prodaji u roku od pet godina, što je ekvivalentno oko 4,1 milijarde.

OFweek laser neto vesti: nedavno, pokazuje nedavni izveštaj tržištu, na osnovu selektivno lasersko Sinterovanje praha materijala štampanja (SLS) ključnih patenata isteći, a napredak u tehnologiju, razvoj novog proizvoda, stimulans, globalno tržište za 3D štampanja prah nas 636.9 miliona dolara u prodaji u roku od pet godina, što je ekvivalentno oko 4,1 milijarde od 2015 2020 godine, složene rast stope od 24.4%.

-D štampanje izveštaja takođe otkriva budućnost prah materijala od glavne oblasti aplikacije je aerodinamika i vojnoj industriji, za potrebe ove dve industrije na broju jedna trećina Ukupna tržišna potražnja. Poslednjih godina, ima sve više koriste u mlazni motori u 3D štampani dijelove. Ne tako davno, Aerojet Rocketdyne kompanija dobila je Sjedinjene Države prostor agencija (NASA) 1.62 milijarde dolara 3D motor, što u potpunosti pokazuje veliki potencijal ovog tržišta. Osim toga, 3D štampanja prah se uglavnom koristi u autoindustriji, medicinski, mnogi autom tvorci su korišćene za prototipske i kalup proizvodnja metalne praškastih materijala, kao što je korišćenje 3D štampanja tehnologiju od BMW-a je po 25 godina. Pored toga medicinski zubni, specijalno implantati i medicinske opreme pokazuje jaku treba.

Osim toga, 3D štampanja prah metalni prah zauzima je najveći. Globalni 3D štampanje i distribuciju od pudrijere, je i dalje najveće tržište u Severnoj Americi, Asia-Pacifik drugi. U izveštaju je takođe naveo broj tržišta 3D štampanja prah u najmoжnijih svetskih kompanija, uključujući: Sandvik materijali tehnologija (Švedska), GKN Hoeganaes korporacija (Sjedinjene Države), tesar tehnologija korporacija (Sjedinjene Države), LPW tehnologija D.o.o. (Ujedinjeno Kraljevstvo), Arcam AB (Švedska) i Erasteel Kloster AB (Švedska), itd.