Dom > Izložba > Sadržaj
Brza prototipske proizvodnje od injekcije kalup bolnice malo da popravim industrije fokus
Apr 29, 2016

Rezime: industriji tradicionalnim proizvodnim strategija je da prvi skale, prvo je predložio 1980-og veka, cene i kvaliteta 90, razvio se u tržište reakcija na prvi. U uslovima međunarodne proizvodne industrije i skratiti ciklus razvoja proizvoda i smanjenja rizika ulaganja u razvoj novih proizvoda, postati ključ za poslovni opstanak.

Industriji tradicionalnim proizvodnim strategija je da prvi skale, prvo je predložio 1980-og veka, cene i kvaliteta 90, razvio se u tržište reakcija na prvi. U uslovima međunarodne proizvodne industrije i skratiti ciklus razvoja proizvoda i smanjenja rizika ulaganja u razvoj novih proizvoda, postati ključ za poslovni opstanak. U poslednjih nekoliko godina proizvodnje prodavati strategiju fokusiranu šta se dešava od troškova i kvaliteta da su glavne za prenos i vreme odziva. Raznovrstan tvorac proizvoda na tržištu je brzo shvatiti tržištu priliku i jedan važan garancija za opstanak, brzu reakciju proizvodnje postao je fokus međunarodna istraživanja, rezultiralo brzim prototipske i brzom alata i brza proizvodnja tehnologija omogućava je napredna sredstva za preduzeća da biste poboljšali svoju konkurentnost. Tehnologija se zasniva na materijalne kumulativne formiranje tehnologija proizvodnje visoke tehnologije, je bila, da je proizvodnja je XX veka na jednom revolucionarni napredak polju, mogu da umrem proizvodnje injekciju i pritisak kalup, i pečaćenje umri, razne preciznost i kompleksan kalup, trenutno ima široku lepezu aplikacija Yu auto, i avijacije prostora, i brod, i aparati, industrijski dizajn i medicine, zgrade, zanati, pravi i i igračka za decu , polja, i sa ovim je tehnologija sama po sebi, konstantno razvoja i savršeno, domet aplikacije će konstantno proširenje širok.

U proizvodnji u autoindustriji, kućnih aparata, oblikujem formiranje segmenata na broju 50% ~ 70% proizvodnje posla. Kalup proizvodnje ograničene Kina auto i aparati, i svetlo, razvoj industrije usko grlo i ključ, sa brzo formiranje hardverske i softverske opreme i brzo formiranje materijal konstantno razvoja i savršeno, brz prototip komada snagu i preciznost se stalno poboljšavanje, brzo formiranje tehnologija ima postepeno da detaljnije da brzo kalup proizvodnje polje, na osnovu brzo formiranje metodu proizvodnje razne jednostavne ekonomske brzo kalup je postao RP & M primenu vruće problem.