Dom > Izložba > Sadržaj
Osnovan je kalup industrija inovacija bazi intelektualne svojine
Apr 29, 2016

Washington (novinar dopisnik Yi je Wang Huyu) baza kalup industrije u Kini je prvi intelektualne svojine prava inovacije u beilun Heng Yang zajednici predstavio je pre nekoliko dana.

Heng Yang, beilun okrug zajednice su prvi industrijski zajednice u toj zemlji na kalup industriju, zajednice više od ukupno više od 600 kompanija, vrhunski umri livenje kalup preduzeća ima više od 400 preduzeća. Enterprise kalup sa godišnjom prodajom od 6 milijardi juana, industrijske prodaje prihod od 60 odsto više nego Ukupna površina, je umri prvu bazu, od strane Kine umiru i Udruženje industrijalaca kalup odlikovao "ukalupi grad" naslov.

Poslednjih godina, na beilun ukalupi industrije transformacije i nadogradnja ubrzano, ostvari u smeni od jednostavne prodaje kalupe za proizvodnju proizvoda, formiranje livenje pod pritiskom kalup proizvodnje i auto delovi za proizvodnju i razvoj novih formata. "Zahvaljujući implementaciji strategije intelektualne svojine, grupa preduzeća kalup da se ponovo rodim, konkurentnost je značajno poboljšana." Opštinski intelektualne svojine Biro zvaničnik je rekao. Ova zajednica ima više od 40 kompanija da postane "Dobavljači" u prvoklasnom kola (delovi) na nivou preduzeća.