Dom > Izložba > Sadržaj
Industrijski eksperti, viši inženjera Fang Xiang: Yangzhou 3D prva osoba
Apr 29, 2016

Znak karte

Rođen u januaru 1956, Yangzhou grad kalup Udruženje za tehnologiju, Jiangsu provincije, u Kini kalup industrije članovi Udruženja stručnjaka grupe. U 2011 godini, prvi uvođenja štampanja 3D tehnologija u Yangzhou. Služio kao zamjenik, masinovodja fabrike plastike u gradu Yangzhou; Poprskaj proizvodi stariji potpredsednik i generalni direktor Yangzhou; XI ' je koju objavljuje šangajski Univerzitet naučno -tehnološkog parka Yangzhou direktor istraživanja i drugog osoblja.

Nikada nije otišao na koledž, postali eksperti u industriji kalup, uputio prvi aluminijuma aerosola mogu linija za proizvodnju tehničke konverzije.

Ksiang Fang, rođen u Yangzhou "pridobili eksperata", pre dve godine, u XI na koju objavljuje šangajski Univerzitet prvi izloženost 3D printer, sa nekoliko decenija izlaganja da oblikuje industrija osetljiv, zna taj 3D printing tehnologije epohalni tehnoloških inovacija, a ima široku tržište izglede. U njegovim naporima, Yangzhou uvođenja štampanja 3D tehnologiji, po prvi put.

Cesto u kalup industriji decenijama, dok se ne prepoznajete 3D štampe, vidi shvatio je da ova tehnologija će biti značajne tehnološke inovacije, ne samo široku tržište izglede, će oblik ekosistem u industriji. Stoga, u njegovim naporima istraživanja, Yangzhou uvođenja štampanja 3D tehnologiji, po prvi put.

Ksiang Fang uvek imam jednu želju: Nadam se da to ovaj industralizacija napredne proizvodne tehnologije. Da biste koristili ovu tehnologiju napolje, Fang Xiang, uvela njegov tim uvođenje korporativne lokacije.

20. jula 2012, ove novine sa u Yangzhou proizvodnji probao 'brzom prototipske', ispod naslova, Yangzhou, da građani po prvi put je otkrio misteriju o 3D tehnologiji za izradu fotografija.

Fang Ksiang je rekao novinarima, nakon novina izveštajima, grupno nakon grupne poslovne vlasnika da poseti XI ' za koju objavljuje šangajski Univerzitet naučno -tehnološkog parka od Yangzhou. Od za napredne tehnologije proizvodnje i oni pokazuju veliko interesovanje, takođe osvojivši naredbe.

"Jedan najveći naredba iz štampe naknadu od ' 7000 juana, naloge za najveće potekla iz auto proizvođač delova, koristeći 3D štampanja tehnologiju da proizvede desetine delove."

Krajem prošle godine, "četkicu za zube industrijske asocijacije, Jiangsu provincije" Osnivačka konferencija održana u hangji, Fang Ksiang u kladionici da čvrsto rukovodioci Četkica za zube je uveden 3D štampani izvore, metode, prednosti i rezultati, primljene vrlo dobre rezultate, "četkicu za zube regulator često je novo, stalno menja kocka je vrlo neprijatni stvar i 3D štampanja može da se brzo reši."

Zbog 3D štampanja cena proizvoda se izračunava u gramima, skupo je. Ali Ksiang Fang je priznao da sve više sofisticirana 3D štampanja tehnologijom, troškovi će biti pod kontrolom, Yangzhou 3D štampanja na proleće će doći.