Dom > Izložba > Sadržaj
Dongguanu kalup okupacije industrija vantage point
Apr 29, 2016

Danas, u Nineth, Guangdong Dongguanu oblikuju proizvodnje? Dongguanu hengli mašine izložba 201,500 vo-stil Festival, aktivnosti u periodu od 4 dana, će se fokusirati kalup industrija vrhunske tehničke hengli stogodiљnjicu i vo stil.

Sa novcem granice-tehnika 3D štampanja

Područje prikaza ova izložba novi 3D štampanja hengli kalup industrija kooperativni inovacija centar i dva velika. Iz Dongguanu d 10 3D kompanija u industriji štampanja Unija raspasti izlagača, 3D štampanja oblast usluga, model pravljenja i dizajn distrikta i drugim But da formiraju 3D printing tehnologije ulici, sa novcem granice-tehnika 3D štampanja.

Oblikujem Udruženje industrijalaca, Liu jianye: "kalup je majka industrije napravljen je da biste to učinili, u poslednjih nekoliko godina hengli vozi mnogo razvoja, 3D štampanja mora biti trend, ali je korisno za modli, jer može da ubrza brzine, proizvedene proizvode."

Zajednički centar za inovacije, unapređivanje razvoja industrije kalup

Poslednjih godina u gradu Heng Lija je istraživanje iz je tradicionalni kalup orijentisane industrijske klastere za implementaciju nove načine sinergetičan inovacije, kroz zajednička inovacija centar "lokomotiva" ulogu preduzeća i univerzitetima, preduzeća i finansijskoj saradnji, prema izveštajima, tehnološke inovacije i finansijskih inovacija hengli umiru dual-motor obezbeđuje da izlazna vrednost od više od 20% za 3 uzastopna godina rasta.