Dom > Izložba > Sadržaj
35 umre tokom lomite tržišnih šansi
Apr 29, 2016

"U Kini alata poslovne" pregled: Kina kalup razvoja, prvi korak za početak sa tehnologijom, uspostavlja intelektualne zvučni sistem. Ponovo nakon primene postepeno akumuliranje industrijske tehnologije, shvatio sopstvenu proizvodnju hemijske industrije i poboljšanje industrijske konkurentnosti. Tokom 35 u celini, Kina će biti izazova i mogućnosti okruženja na tržištu.

Razvoj i proizvodnja kvalitetne opreme, bez podrške industriji. U ovom trenutku, ROC je kalup proizvodnju i primjenu energije, ali u penziji u kretanja u decenije od industrijske snage lokalne kalup sa međunarodnim naprednom nivou tamo je velika rupa, veliki broj vrhunskih proizvoda može samo da se oslonimo na uvoz upoznati domaće potražnje za industrijski. Nacionalni kalup industriji, je bez sumnje razvoj rat.

U brz razvoj industrijskih društava, lokalni umri industrije će Uzdigni se kroz kakva sredstva? Jačanje prava intelektualne svojine poboljšati tehničke rezerve

Nezavisno istraživanje i razvoj je glavni način preduzeća dobijen nezavisna intelektualne svojine, istraživanje i razvoj glavne voziti silu za livenje kalup industrije, nezavisno istraživanje i razvoj kapaciteta u Kini kalup industrije je i dalje slaba, u ovom trenutku kalup kasting primarni razvojni ciljevi nastavlja da se razvija. Zbog toga, samo za tehnički razvedena od kineskog kalup industrija se oslanjaju na fundamentalno razdvojiti.

U Kini kalup industriji treba da poveća ulaganje u naučna istraživanja, aktivno negujete istraživanja talenat, razvijen je niz tehnologiju izrade kalup sa nezavisna intelektualna svojina; za dom i mogla kroz usko grlo, da aktivno uvede i apsorbuje.

U međuvremenu, pored neprekidno unapređivanje svesti o zaštiti intelektualne svojine, organima uprave treba da učini više da podstakne podršku merama za domaće enterprise razvija proizvodnja kvalitetne opreme za kreiranje dobro okruženje, kako bi se dodatno promoviše razvoj proizvodnje kalup.

35 lokalnih kalup izazov i prilika

U ovom trenutku u Kini kalup industrija uglavnom koncentrisana u oblasti srednjeg i niskog, kalup tehnologija je nizak, nizak dodatne vrednosti, delom velike preciznosti kalup takođe zavisi od uvoza, domaća proizvodnja u raznim oblastima za jačanje integracije. Sve u svemu, 35, je izazov i prilika tržišta Kine da umre.

Stranog kapitala kalup brend izazovi ostaju. U Kini kalup industrija lice pritiskom konkurencije uglavnom u razvijenim zemljama tehnološka prednost i prednost cena za zemlje u razvoju, treba da znate, razvoja i napretka zemalja jugoistočne Azije i istočne Evrope industrijske kalupe, ne samo kineski, u poslednjih godina, industrijski kalup razvoja uskoro, svoju cenu prednost je očigledno u kalup, koji malo Meri potkopali Kine kalup industriji je uvijek bila troška i cene prednost. Pored toga, Japan i Južna Koreja na tržištu vrhunskih na snagu zapadne Evrope u Kini kalup industriji izazovi ogroman.

Kalup proizvodnje i povećanje potražnje na tržištu. Sa kineskog dvanaest i pet planiranje i implementaciju, kao i razvoj novih strateških industrija politike, regionalnih razvojnih planova i politike da bi obnovio opremu prerađivačke industrije će pružiti novi rast tačka za industriju kalup. Proizvodnja transfer u Kinu sa razvijenim zemljama, u Kini kalup industrije, ušli u nove runde razvojna šansa. Luo Baihui smatra da je dobiti jači za unapređivanje industrije u Kini kalup, povećanje lokalne tehnoloških inovacija glavni prioritet, usavršen tehničkih rezervi; drugo, je koristeći 35 industrije u Kini je ekonomski građevinskih i promovisanje industrijske konkurentnosti i ostvarili bolji rezultati u prodaji.