Dom > Izložba > Sadržaj
2014 CNC mašine alatke za industriju
Apr 29, 2016

Pod u 2014-2018 Kina CNC tržište Industrija alata predviđanja analize u strateškom planiranju i investicija analitički izveštaj, u poslednjih godina, korist od nacionalnog Revitalizacija opremu prerađivačke industrije okruženje i snažnom tržišnom traži, domaće alata industrije tehnologija razvoja, investicija entuzijazam. "Dvanaest i pet" plan će revitalizujemo opremu prerađivačke industrije kao glavni sadržaj optimizacije i nadogradnju industrijske strukture, alatnih mašina za numeričku kontrolu postali su u centru pažnje da bi obnovio opremu prerađivačke industrije. Zatim će se fokusiramo na razvoj velike brzine metala CNC rezanje mašine, preciznosti, komplikuje; Dvostruki sloj metala CNC rezanje alatnih mašina CNC maљinske alata CNC formiranje opreme i povezane komponente NC alatnih mašina i tako dalje.

Institut za potencijalni industrije CNC mašinska alatka za industriju istraživačka grupa, rekao je Kina je premašila Nemačke postati najveće tržište alata na svetu, CNC mašinama alatkama postao mejnstrim pružalac alatnih mašina, CNC mašine alatke za tržište je ogromno u budućnosti. Grubo procenjuje da 2015, industrija alata CNC u Kini će, kako se očekuje, premašiti 240 milijardi juana u ukupna Aktiva, prihod od prodaje od 180 milijardi juana, profit iznosio je 12 milijardi juana, prosečan godišnji rast odsto više od 10%.

Dok je Kina NC mašina tehnologije takođe će dobiti veće nadogradnje, da "Dvanaest i pet" kasni, vrhunski NC mašina, a posebno na osnovu proizvodna oprema će postigla nezavisnih inovacija kapacitet znatno poboljšati, gospodaru velikog broja je nezavisna intelektualna svojina od jezgra tehnologija, generale tehnologija u međunarodnim napredne stroju, volja, domaćina, i NC sistem i funkcija delove "blip primanja i luksuznim alijenacija, Kina će razvoj napolje na je međunarodna naprednom nivou ključne opreme , velike države velike brzine i preciznosti horizontalne obrade centar, i CNC strugovi i drugi tržišni udeo uvoza volumen će značajno poboljšali.