Dom > О нама
Наша историја


Основана 1998. године, Мастарс сада има стручне производне капацитете за масовну производњу широке палете пластичних и металних делова помоћу бризгања и алата, ливења и алата, пресовање лима и ласерског сечења, ЦНЦ-обрада, металне бризгање, пластичном и металном екструзијом. Може се предузети и машинска обрада, монтажа и секундарна радна обрада, а на располагању је широк спектар завршних површина. Нудимо широку ЦНЦ прототипску услугу која производи широк спектар делова у металним и пластичним производима. Када је потребно, можемо користити конвенционалније прототипске технологије за производњу СЛС, СЛА, СЛВ и вакуумских улаза.

У складу са нашом корпоративном филозофијом, купци имају користи од наше јединствене мешавине квалитета, разумних трошкова, интегрисаних услуга и флексибилности. Наша способност да постигнемо циљеве купаца у врло кратком временском окружењу дају им јаку конкурентску предност.


Наша фабрика


image001_副本.jpg

image001_副本3.jpg


Апликација производа


Понуђене производне технологије су:
Производња алата за убризгавање калупа (до 10.000 кг тежине) и ињекционо љепљење на различитим 60 машинама од стезања 60Т до 650Т
Алат за ливење под притиском и ливење на машинама до стезања од 800 т
Екструзија и пластике и метала
Метал Ињецтион Молдинг
ЦНЦ обрада
Завршна обрада боје
Штампање
Притисни алат и делове
Хромирање / Вакуумско металлизирање


Понуђене прототипске технологије су:
СЛА
СЛС
Вакуумско ливење
ЦНЦ обрада у широком спектру полимера укључујући АБС / АБС-ПЦ мешавину / Нилон-напуњене и непуњене / ПММА / ПОМ / ПП / ПЕЕК / УЛТЕМ
ЦНЦ у најчешће доступним металима
Ласерско сечење


Наш цертификат


QQ图片20180718114923_副本.jpg


Опрема за производњу


image001_副本2.jpg


Наш сервис


Верујемо да добављач мора снабдевати клијенте не само са висококвалитетним производом, већ и са висококвалитетним свеукупним услугама.

У Мастарс-у верујемо да ово почиње са пријемом и стручном оцјеном захтјева, брзим одговором на захтјеве за котације и било којим каснијим упитима праћеним контролираним и интегрисаним производним процесом и брзом поузданом услугом испоруке.

Наша динамичка повратна петља која повезује КА / КЦ, производњу и производњу, резултира већим протоком, сниженим стопама одбијања и конзистентним квалитетом.

Циљ нам је да ухватимо било какве проблеме и ријешимо их прије него што расте. Ми смо веома упознати са свим међународним стандардима производа и наши интерни експерти примјењују строге процедуре у складу с тим.

Мастари стално траже развој кроз побољшање квалитета и тренутно имамо следеће сагласности.

ИСО 14001 - 2004

ИСО 9001 - 2008